AKINSOFT eğitim ile çıtasını yükseltiyor

AKINSOFT eğitim seminerlerine devam ediyor. Müşterilerine yönelik sağladığı sınırsız hizmetin yanı sıra Çözüm Ortaklarıyla da oluşturduğu sıcak ilişkileriyle dikkat çeken firma, Çözüm Ortaklarına yönelik düzenlediği Ticari ve Sektörel Program Eğitimlerine aralıksız devam ediyor.

egitim

8-9 Şubat 2010 tarihleri arasında AKINSOFT Genel Merkez Plaza’da düzenlenen Ticari ve Sektörel Eğitim Semineri’nde AKINSOFT Çözüm Ortakları, WOLVOX Ön Muhasebe, WOLVOX Hızlı Satış ve WOLVOX Mobil Satış, AKINSOFT NetSürücü, WOLVOX E-Ticaret, WOLVOX İnsan Kaynakları ve AKINSOFT Müvekkilim programları hakkında konunun uzmanları tarafından bilgilendirildi. 2 gün süren eğitimde bayiler bilgilerini pekiştirerek son kullanıcıya kusursuz hizmet verebilecek olmanın verdiği güvenle çalışmalarını hızlandırmak için hazırlıklara başladı.

AKINSOFT, 12-13 Şubat 2010 tarihleri arasında ise Çözüm Ortaklarına yönelik AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business Yetkin Eğitici Sertifika Eğitimi düzenledi. Seminerde, AKINSOFT ERP Sistem Sorumlusu Ayca Karadağ, Çözüm Ortaklarına AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business programının MRP II ve CRM modülleri hakkında detaylı bilgi verdi. Türkiye’nin farklı illerinden gelen Çözüm Ortaklarının katılımıyla gerçekleşen Eğitim Semineri sonunda, Çözüm Ortakları, AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business Yetkin Eğitici Sertifikası alabilmek için, konuyla ilgili yazılı ve uygulamalı sınavlara katıldılar. Sınavlarda başarı gösteren bayiler WOLVOX ERP E-Business Yetkin Eğitici Sertifikası almaya hak kazandı.

egitim4

9 Nisan 2010 tarihinde AKINSOFT Sinop Bölge Bayi Popüler Bilgisayar tarafından North Star Hotel’de düzenlenen WOLVOX ERP E-Business Eğitim Semineri’ne, AKINSOFT Genel Merkez’den AKINSOFT Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Demet Köseoğlu, AKINSOFT Kalite Kontrol Uzmanı Ahmet Eken katıldı. AKINSOFT Sinop Çözüm Ortakları ve son kullanıcıların katıldığı eğitim seminerinde, Kalite Kontrol Uzmanı Ahmet Eken WOLVOX ERP E-Business programı hakkında katılımcılara detaylı bilgi verdi. Yaklaşık 4 saat süren eğitim seminerinde, AKINSOFT yetkilileri Çözüm Ortaklarından ve son kullanıcılardan gelen soruları cevapladı. Köseoğlu ve Eken, 14 Nisan 2010 Çarşamba günü, AKINSOFT Ordu Bölge Bayi Şatıroğlu Akademi Bilgisayar tarafından organize edilen, WOLVOX ERP E-Business eğitim seminerine katıldı. Çok sayıda Çözüm Ortağının bulunduğu eğitim seminerinde Eken, Çözüm Ortaklarına WOLVOX ERP E-Business programı hakkında bilgi verdi. Çözüm Ortakları ile yeni satış stratejileri hakkında da görüşmelerde bulunan AKINSOFT yetkilileri, Çözüm Ortaklarının performanslarını değerlendirdi.

egitim5

AKINSOFT 2 Nisan 2010 tarihinde Konya Kırtasiyeciler Odası üyeleri ile Esnaf Odaları Birliği Konferans Salonu’nda bir araya geldi. Seminere AKINSOFT Genel Merkez’den Ürün Müdürleri Ekrem Gökten, Nazmi Çelikbaş ve Dilek Ateş katıldı. 4 saat süren seminerde, AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business programı hakkında oda üyelerine detaylı bilgi verildi. Seminer salonunda açılan AKINSOFT tanıtım standına yoğun ilgi gösteren oda üyeleri, AKINSOFT’u daha yakından tanıma şansı buldu. AKINSOFT’u yakından takip ettiklerini belirten oda üyeleri firmayı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

AKINSOFT Türkiye’nin dört bir tarafında, Çözüm Ortaklarına, son kullanıcılara, müşteri adaylarına, kurum ve kuruluşlara yönelik düzenlediği eğitim seminerleriyle, kalite çıtasını yükseltiyor.

Yorumları Cevapla

AKINSOFT Yönetim Kurulu Başkanı Özgür AKIN'ın INOVAX Dergisi Özel Yazıları

   
  Bilişim sektörü temiz ve geleceği aydınlık olan bir toplum için, gençlerin interneti güvenli bir şekilde kullanabileceği uygun yazılımlar geliştirerek sağlıklı bir toplum oluşmasına katkıda bulunuyor.  
     
   

Son Yorumlar: