Çözüm Ortaklarının İstanbul plaza ziyaretleri

aort-1

İstanbul Bölge Müdürlüğü’ne yapılan Çözüm Ortağı ziyaretleri devam ediyor. Kısa sürede yapılanmasını tamamlayan AKINSOFT İstanbul Bölge Müdürlüğü Çözüm Ortaklarının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. AKINSOFT Tekirdağ Bölge Bayi Aort Bilişim Müdürü Serdar Tuner İstanbul Bölge Müdürlüğü’nü farklı iki tarihte ziyaret etti.

Tuner, İstanbul Plaza’ya ilk ziyaretini 03 Mayıs 2010 gerçekleştirdi. AKINSOFT İstanbul Plaza’nın yapılanmasını çok beğendiğini dile getiren Tuner, 6. Bonus dönemindeki performanslarını da bölge müdürü Arda Gökay ile birlikte değerlendirdi. Her iki tarafında memnun kaldığı ziyaret, yapılan görüşme ve değerlendirmelerin ardından son buldu.

AKINSOFT Tekirdağ Bölge Bayi Aort Bilişim Genel Müdürü Serdar Tuner ve Aort Bilişim Pazarlama Müdürü Deniz Şahin, 2 Haziran 2010 tarihinde AKINSOFT İstanbul Bölge Müdürlüğü’nü ikinci kez ziyaret etti. AKINSOFT Marmara Bölge Müdürü Arda Gökay ile görüşmelerde bulunan Aort Bilişim yetkilileri, plazayı gezerek yeni projeler hakkında bilgi aldı.

Tokat-1

AKINSOFT İstanbul Bölge Müdürlüğü’ne bir ziyaret de Tokat Bölge Bayi’den geldi. 10 Temmuz 2010 tarihinde İstanbul Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Tokat Bölge Bayi yetkilileri, AKINSOFT programları hakkında bilgi aldı. İstanbul Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Tokat Bölge Bayi Leaf Bilgisayar yetkililerinden Hasan Bozkurt ve Özlem Bozkurt aynı tarihte, İstanbul Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleşen WOLVOX Ön Muhasebe eğitim seminerine de katıldı. İstanbul Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten AKINSOFT Tokat Bölge Bayi Müdürü Hasan Bozkurt İstanbul’daki yapılanma hakkında Marmara Bölge Müdürü Arda Gökay’dan bilgi aldı.

Yorumları Cevapla

Son Yorumlar:

  • bedia: dayıcım seni çok seviyorum herşeyin engüzeli senin...
  • Şevket Karaköse: Selamlar Bekir hocam.Yeni göreviniz...
  • levent: ya bu konularda meraklıyım ama su robotla yazılım...
  • murat: bence onlar olmaycak :3
  • murat: :D